top of page
IMG_9479.PNG.jpeg

OVER

Welkom bij The Baby Boutique!

Mij naam is Tamar en ongeveer zeven jaar geleden ben ik begonnen met The Baby Boutique. Ik bied iedereen die op zoek is naar babykleding een ruim assortiment aan vol leuke designs van goede kwaliteit. 

Bij The Baby Boutique vind je de leukste items voor kinderen. Naast kleding verkopen wij ook mooie accessoires zoals slaapzakjes, dekentjes, manden en nog veel meer!

The Baby Boutique heeft een winkel waar het mogelijk is de producten fysiek te zien en te passen. Naast de producten van de website zijn er nog meer artikelen te koop zoals baby nestjes van DOCKATOT, Corolle poppen en nog veel meer! 
STRIKJE.png

PERSOONLIJK

STRIKJE.png
Persoonlijk
Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje? Dan ben je bij The Baby Boutique aan het goede adres! Bij alle producten is het mogelijk om een persoonlijke tekst of naam toe te voegen. Wij zorgen er dan voor dat dit op het item wordt geborduurd.

Persoonlijke aandacht en advies vinden wij erg belangrijk bij The Baby boutique. Daarom willen wij het contact met al onze klanten zo makkelijk mogelijk maken.


Heb je een vraag over een product?
Aarzel niet om een berichtje te sturen. We helpen je graag!
Whatsapp_white.png
bottom of page